List členom Spolku

       V Galante, 11.10.2019

Vážení priatelia,

            ubehol ďalší rok, dovoľte nám prosím, aby sme Vás opäť oslovili a pozvali na naše spoločné stretnutie. Sme presvedčení, že to budú chvíle príjemné, naplnené spomienkami, ale aj novými skutočnosťami, ktoré tvoria kolorit nášho každodenného života.

            Tak ako každý rok, aj teraz sa obraciame na vás s prosbou v rámci daňového priznania, o poukázanie sumy do výšky 2 % zaplatenej dane z príjmov fyzických osôb podľa zákona č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov.

Dôležitou súčasťou celej administratívnej operácie sú dve tlačivá:

1. Potvrdenie od zamestnávateľa o tom, že daň za zdaňovacie obdobie (2019), za ktoré sa ročné zúčtovanie vykonalo, bola zaplatená.  

2. Vyhlásenie o poukázaní sumy do výšky 2%, ktorým sa daňovník rozhodol už zo zaplatenej dane poskytnúť 2 % z nej, prijímateľovi.

 V prípade, že sa rozhodnete pre podporu našich spoločných aktivít spolku, je dôležité, aby ste obidve tlačivá doručili svojmu miestne príslušnému správcovi dane (Daňový úrad) do 30. apríla 2020.

Všetkým, ktorí tak urobili v predchádzajúcom období úprimne ďakujeme.

            Na podujatie, ktoré plánujeme v mesiaci november si prineste zo sebou aj členské preukazy, aby sme platby členského mohli zaznamenať do preukazov. Budete mať možnosť vyrovnať si aj svoj členský príspevok na rok 2020 v nezmenenej výške 5,- €.

Tak ako inokedy aj teraz je dovolené prispieť dobrotami z Vašej kuchyne. Výbor spolku sa postará o zaujímavý program a malé občerstvenie.

Očakávame a tešíme sa na Vás

.

S pozdravom

            PaedDr. Anna Piláriková
          predsedníčka
                     Spolku Slovákov z Maďarska

Pozvánka na stretnutie

2 odpovede na „List členom Spolkus“

  1. Poďakovanie patrí všetkým ktorí prispievate každoročne 2% z odvedených daní.
    Aj tento rok sa spolok uchádza o 2 % z Vašich daní ktoré odvediete za rok 2019.
    Z dôvodu koronavírusovým opatreniam sa daňové podania odkladajú zatiaľ do konca mája 2020
    Ďakujeme.

  2. Pozdravujem si Vás v čase,keď sa ľudstvo nachádza v obklopení nepriateľa nášho zdravia. Slováci sú disciplinovaní,zodpovední a pravdupovediac aj poslušní. Preto verím,že vírus čoskoro porázíme. Opatrujte sa a venujte svojmu zdraviu veľkú pozornosť,aby sme sa mohli skoro stretnúť a navzájom potešiť.

    S pozdravom Vaša predsedníčka Anka

    Nenechajme naše deti v Diakovciach bez materskej školy.
    P o m ô ž t e !A

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.